Skjult FaceBook tracking ikon Giv den gas i restauranten - HOFOR

Som restaurationsejer kan du med en bred vifte af de bedste gasdrevne apparater kræse for både personale og gæster.

Maden bliver bedre

Mange kokke sværger til gas – og det med god grund. Den effektive varmeregulering sikrer, at arbejdet med råvarerne bliver nemmere. Resultatet er en smag og en sprødhed, der i sidste ende komplimenterer den enkelte madoplevelse.

3 fordele ved gas

  • Mere plads, fordi du ikke skal opbevare gasflasker i køkkenet eller i et bur i gården
  • Dit køkkenpersonale får gode forudsætninger for at få det bedste frem i råvarerne
  • Du kan vælge mellem flere forskellige modeller inden for de forskellige gasapparater

Eksempler på gasapparater til restauranter:

  • Kogebord
  • Grill
  • Konvektionsovn
  • Kombi-steamer
  • Stegeplade
  • Friture
  • Coup de Feu
  • Vandbad
  • Pastakoger
  • Gaspejs

Rådgivning

Kontakt os og hør mere om dine muligheder for at få bygas i din restaurant.