Som restaurationsejer kan du med en bred vifte af de bedste gasdrevne apparater kræse for både personale og gæster.
Maden bliver bedre
Mange kokke sværger til gas – og det med god grund. Den effektive varmeregulering sikrer, at arbejdet med råvarerne bliver nemmere. Resultatet er en smag og en sprødhed, der i sidste ende komplimenterer den enkelte madoplevelse.
3 fordele ved gas
- Mere plads, fordi du ikke skal opbevare gasflasker i køkkenet eller i et bur i gården
- Dit køkkenpersonale får gode forudsætninger for at få det bedste frem i råvarerne
- Du kan vælge mellem flere forskellige modeller inden for de forskellige gasapparater
Eksempler på gasapparater til restauranter:
- Kogebord
- Grill
- Konvektionsovn
- Kombi-steamer
- Stegeplade
- Friture
- Coup de Feu
- Vandbad
- Pastakoger
- Gaspejs
Rådgivning
Kontakt os og hør mere om dine muligheder for at få bygas i din restaurant.